Na jaren als regiebehandelaar te hebben gewerkt in de specialistische en basis GGZ was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik droomde al lang van een eigen bedrijf naast mijn werk, waar ik ook nog steeds van geniet. Alleen waren er steeds dingen die ik nog ‘eerst even’ moest voordat ik kon starten, vond mijn verstand. Maar wat zou er gebeuren als ik ga spelen met die onzekerheid en mijn comfortzone wat oprek?

Dus ik bruis van energie en enthousiasme. Ik voel de rillingen van spanning om deze stap te zetten. Die rillingen zullen blijven, wat ik ook nog allemaal eerst ontwikkel of doe. Mijn verstand heeft gewoon een backpackrugzak vol aan goede reden om dit niet te doen. Wat ik me goed kan voorstellen, want zo’n sprong is natuurlijk een risico waarvoor mijn verstand me graag wil behoeden. Alleen het verschil is nu dat ik mét de rillingen in mijn lijf en de gevulde backpack van mijn verstand toch de sprong ga wagen. Gewoon omdat ik geen zin meer heb om af te wachten tot mijn verstand vind dat ik ‘goed genoeg’ ben.

Na jaren van trainingen geven via verschillende werkgevers, ontelbare behandelingen die ik uitgevoerd of geregisseerd heb, ga ik nu kijken hoe ik dit zelf in de wereld kan zetten met alle speelsheid die in mij zit, want met een open hart ervaren wat het leven je te bieden heeft en hoeveel mogelijkheden je hebt om daarmee om te gaan, maakt het leven zoveel meer de moeite waard.

Dus ik ga de spotlights zetten op jou, zodat:

 • Jij schitterend getraind kan worden in ervaringsgerichte behandelingen en over hoogbegaafdheid of hoogsensitiviteit in de psychiatrie vanuit de nodige wetenschappelijke basis;
 • Jij schitterend kan spelen en jezelf veel lol kan geven, door te ontdekken hoe groot het speelveld van het leven is.
 • Jij tijdens schitterende groeisessies je herstel of ontwikkeling een boost kan geven doormiddel van ervaringsgerichte oefeningen.

No responses yet

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  nieuwsbrief

  Wil je niks missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een gratis E-book over de zinvolheid van spelen in persoonlijke ontwikkeling en herstel.

  * indicates required