Na jaren als regiebehandelaar te hebben gewerkt in de specialistische en basis GGZ was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik droomde al lang van een eigen bedrijf naast mijn werk, waar ik ook nog steeds van geniet. Alleen waren er steeds dingen die ik nog ‘eerst even’ moest voordat ik kon starten, vond mijn verstand. Maar wat zou er gebeuren als ik ga spelen met die onzekerheid en mijn comfortzone wat op de proef ga stellen?

Dus ik bruis tegelijk van de energie en het enthousiasme, als dat ik de rillingen voel van de spanningen om deze stap te zetten. Die rillingen zullen blijven, wat ik ook nog allemaal eerst ontwikkel of doe. Mijn verstand heeft gewoon een backpackrugzak vol aan goede reden om dit niet te doen. Wat ik me goed kan voorstellen, want zo’n sprong is natuurlijk een risico waarvoor mijn verstand me graag wil sparen. Alleen het verschil nu is dat ik met de rillingen in mijn lijf, de gevulde backpack van mijn verstand bij me toch de sprong ga wagen. Gewoon omdat ik geen zin meer heb om af te wachten tot mijn verstand vind dat ik ‘goed genoeg’ ben.

Na jaren van trainingen geven via verschillende werkgevers, ontelbare behandelingen die ik uitgevoerd of geregisseerd heb, ga ik nu kijken hoe ik dit zelf in de wereld kan zetten met alle speelsheid die in mij zit, want met een open hart ervaren wat het leven je te bieden heeft en hoeveel mogelijkheden je hebt om daarmee om te gaan, maakt het leven zoveel meer de moeite waard.

Dus ik ga de spotlights zetten op jou, zodat:

  • Jij je schitterend kan laten trainen in ervaringsgerichte behandelingen of in hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit vanuit de nodige wetenschappelijke basis;
  • Jij schitterend kan spelen en jezelf veel lol kan geven, door te ontdekken hoe groot het speelveld van het leven is.
  • Je tijdens schitterende groeisessies je ontwikkeling een boost kan geven doormiddel van ervaringsgerichte oefeningen.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *