the spotlights speelsheid

Let shine what´s important!

Schitterend trainen, schitterend spelen en schitterend groeien, allemaal om jou te laten ‘shinen’. Als behandelaar, als mens, als jezelf. Ervaringsgericht behandelen en playfulness zijn hier de keywords bij.

Ik wil het beste in jou als behandelaar naar boven halen, door de trainingen die ik aanbied. Gefundeerde informatie wordt gecombineerd met ervaringsgerichte oefeningen, zodat je zelf kan ervaren wat het effect is en je in de gelegenheid komt om te schitteren als persoon en als behandelaar ten behoeve van jouw doelgroep.

Tijdens het schitterend spelen mag je lol maken, jezelf lekker laten gaan, je comfortzone op rekken, je creativiteit uit dagen en je emoties de vrije loop laten. Dit allemaal door middel van improvisatie, lichaamswerk, clownerie, ervaringsgerichte oefeningen, drama, de polyvagaal theorie, dans, relational framing, mindful bewegen en geleide meditatie of fantasie.

Tijdens het schitterend groeien sta jij centraal. Hoe kan je (weer) gaan schitteren in je waarden, je eigen kracht, dat waar jij goed in bent? Daar gaan we naar op zoek, als ik je mag helpen in jouw herstel of met jouw ontwikkelingsvragen. Ik werk vanuit ervaringsgerichte en lichaamsgerichte methodieken, zodat je kan voelen wat we besproken hebben of je kan ervaren waar je tegenaan loopt en wat je nodig hebt.

Let shine what’s important: jij mag schitteren in jouw spotlights! Ik zet het licht in de juiste baan voor jou, zodat jij er vol overgave in kan springen met alles wat je in jou hebt zodat jij kan schitteren!

Tags:

No responses yet

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    nieuwsbrief

    Wil je niks missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een gratis E-book over de zinvolheid van spelen in persoonlijke ontwikkeling en herstel.

    * indicates required