Leer, ervaar, geniet, repeat! 

Jij wilt graag verder getraind worden in ervaringsgericht behandelen, de zin van speelsheid en lol in behandelinghoogbegaafdheidhoogsensitiviteit, de polyvagaal theorie of ervaringsgerichte Acceptance and Commitment Therapie?

Of wil je zorgen dat jouw team getraind wordt hierin?

Neem dan contact op met mij, ik help je graag!

Wil je jouw veerkracht als behandelaar versterken middels een training, zodat je het werken leuk houdt en nog een hele tijd veel mensen kan helpen vanuit jouw kwaliteit?

Dan zit je bij ‘The Spotlights’ goed. De spotlights biedt trainingen aan in groepen, waarbij je van elkaars ervaringen en vragen kan leren. Maar zelfs ook individueel. Geheel afgestemd op wat jij nodig hebt, jouw leersnelheid en jouw leerstijl! 

Ik organiseer teamdagen, themadagen of in company trainingen op maat. Speciaal voor jouw team of instelling! 

Ik verken graag met je in welke scholingsbehoefte ik kan voorzien, ook als dit niet direct in mijn aanbod staat. Ik kan trainingsactiviteiten combineren met de speelactiviteiten die ik aanbied voor een extra boost lol en zinvolle speelsheid in de ontwikkeling van jouw team.

Gefundeerde kennis vergaren met een lach.

Ervaren met je hart open waar het echt om gaat in een behandeling,

in samenwerking, in jezelf en met elkaar.

Merken wat voor mogelijkheden daardoor binnen handbereik komen te liggen.

Daar draait alles om bij The Spotlights.

Schitterend trainen is leren en ervaren in één

Tijdens de trainingen word je meegenomen in de theorie en evidentie van belangrijke behandelonderdelen. Het fundament waarop ik je wil laten ervaren wat die theorieën en oefeningen doen bij je. Om vervolgens met praktische toepassingen die je meteen kan gebruiken tijdens een behandeling weg te laten gaan. Ervaringsgericht en praktisch toepasbaar leren vanuit kennis, gedrevenheid en vooral de liefde voor het vak. 

Ik sta graag voor je klaar met een geschikte training

Ik heb, onder anderen, schitterende incompany trainingen gegeven bij: