Herstel, ervaar, geniet, repeat!

Wil jij goed voor jezelf zorgen en een groeitraject aan gaan bij mij? Ervaar je op dit moment last van een (vermoedelijk) psychiatrisch probleem en wil je een ervaringsgerichte, lichaamsgerichte behandeling? Ik combineer gesprekken met oefeningen om te bekijken hoe je je hoofd en je lijf beter kunt laten samenwerken. Wil je weten waar je tegenaan loopt in het leven of in contacten met anderen? In de oefeningen en vanuit je lichaam kunnen we hier veel informatie over krijgen. Ook zorgen de oefeningen ervoor dat je hetgeen wat we besproken hebben kan ervaren en voelen waardoor je het kan plaatsen en het geen je leert beter onthouden wordt.

Het is ook mogelijk om middels een kort diagnostiek traject te bekijken hoe jij in elkaar zit en wat je nodig hebt in de toekomst. Vanuit dat advies kan je bij mij of in je eigen regio gericht hulp zoeken. Ik ben bereidt om samen te werken met andere hulpverleners, zodat we voor jou de best passende zorg mogelijk maken. 

Durf jij een pad van herstel aan te gaan door te ervaren hoe je in elkaar zit en hoe je goed voor jezelf zorgt? 

Als regiebehandelaar in de psychiatrie en verslavingszorg ben ik gespecialiseerd in de behandeling van (vermoedelijk) hoogbegaafde mensen en/of mensen die (vermoedelijk) de karaktertrek hoogsensitiviteit bezitten. Vanuit mijn praktijk bied ik GGZ behandeling. Ik werk daarnaast bij organisaties in de GGZ of verslavingszorg en heb ervaring met verschillende en complexe problemen. 

Ook heb ik ervaring in het behandelen van hulpverleners die werken vanuit hun hart, maar die voelen dat het zelf (even) niet meer lukt. Behalve dat ik dit als hulpverlener kan, weet ik hoe het van binnen voelt, als je zo graag het goede wilt doen, verstrikt raakt in je verantwoordelijkheidsgevoel. Het verdriet dat je nu zelf hulp moet gaan vragen en soms de weerstand die je daarbij voelt. Ik ken het en ben er graag voor jou om je verder te helpen. Weet dat jij nog steeds goed bent. Geef jij het een kans om nu aan jezelf te werken? 

Juist omdat je zelf zo bedreven bent in je werk en daardoor mogelijk veel weet van de meest gebruikte methodieken in behandeling, wil ik je uitdagen om het anders aan te pakken, vanuit lichaamsgerichte, ervaringsgerichte oefeningen in combinatie met speelse elementen voor wat extra luchtigheid in je ontwikkeling. Ik wil zorgen dat je
weer de energie en kracht voelt om dat te doen waar jij goed in bent!
 

Alle trajecten zijn zowel in een fysieke ontmoeting als digitaal mogelijk. Ook kan er een mix van beide plaats vinden, als je dat graag wilt. 

Laten we elkaar ontmoeten en samen bekijken wat ik voor je kan betekenen, zodat jij op jouw manier volop kan schitteren in jouw spotlight.

Ik bied vergoede GGZ behandelingen via 1nP, een overkoepelende organisatie voor zelfstandige behandelaren. Op deze manier beschik ik over de mogelijkheid om samen te werken in een multidisciplinair team van gedreven collega’s. 

Schitterend Groeien is over jezelf leren

Tijdens dit traject kijken we je nodig hebt om tot herstel te komen en hoe je hier middels ervaringsgerichte oefeningen gecombineerd met gesprekken naar toe op reis kan gaan. In het traject kan ik gebruik maken van sensorimotor psychotherapie, EMDR, Acceptance and commitment therapy en de yucelmethode. De behandelingen zijn gebaseerd op onder anderen de polyvagaal theorie en de relational frame theorie. Eventueel kan ik nog andere elementen, zoals positieve cognitieve gedragstherapie of elementen van open dialogue, toe voegen om het voor jou passend te maken en jouw reis zo effectief mogelijk te laten zijn. 

Wil je dit traject bij mij aangaan of wil je meer informatie?