Lach, speel, geniet, repeat!

Gezien de huidige coronamaatregelen kunnen we voorlopig nog niet op een locatie in Midden of Zuid Limburg schitterende speelactiviteiten organiseren.
Ik verwacht dat ik na de zomervakantie van 2021 wel fysieke avonden kan opstarten.

Ik ga vanaf 16 juni 2021 één avond per week online speelactiviteiten van twee uur organiseren. Je bent welkom om twee avonden gratis te ervaren hoe deze speelavonden zijn. Alvorens je voor deelname betaald.
Twee uur lekker jezelf laten gaan, je comfortzone op rekken, je creativiteit uit dagen en je emoties de vrije loop laten.
Twee uur waarin lekker spelen het enige doel is en juist daarom zo enorm waardevol.   
 

Ik kan speelactiviteiten ook op maat organiseren tijdens themadagen of in company teamdagen. Speciaal voor jouw team of instelling! Dit kan ook in combinatie met een gefundeerde training, zodat kennis vergaren en ervaren één geheel wordt.

Ik verken graag met je in welke training en speelbehoefte ik kan voorzien voor jouw team of instelling. Ik bied je graag een extra boost in de teambuilding en de ontwikkeling van jouw team.

Tarieven voor de schitterende speelavonden :

(Ik reserveer een spotlight voor jou als je deelneemt aan de speelavonden. Dus als je een keer niet kunt betaal je toch die avond vanuit je voorraad speelavonden. Als een speelavond vanuit mij niet door kan gaat, dan betaal je niet voor de speelavond.)

  • 4 online speelavonden = €17,50
  • 8 online speelavonden = €34,50
  • 10 online speelavonden = €43,00
  • 4 fysieke speelavonden = €20,00
  • 8 fysieke speelavonden = €37,50
  • 10 fysieke speelavonden = €47,50

Schitterend spelen is ervaren

Tijdens de activiteiten spelen we met elementen uit improvisatie, lichaamswerk, clownerie, ervaringsgericht werken, drama, de polyvagaal theorie, dans, relational framing, mindfulness, geleide meditatie of fantasie, sensorimotor psychotherapie en fysiek spel.