Lach, speel, geniet, repeat!

Ik organiseer speelavonden vanuit The Spotlights. Je bent welkom om twee avonden gratis te ervaren hoe deze speelavonden zijn. Alvorens je voor deelname betaald.
Twee uur lekker jezelf laten gaan, je comfortzone op rekken, je creativiteit uit dagen en je emoties de vrije loop laten.
Twee uur waarin lekker spelen het enige doel is en juist daarom zo enorm waardevol.   
 

The Spotlights verzorgt schitterende speelactiviteiten voor groepen, teams, organisaties en individuen, waarin lol maken het hoofddoel is, terwijl ondertussen gewerkt wordt aan persoonlijke en professionele ontwikkeling.  Ik kan speelactiviteiten op maat organiseren tijdens themadagen of in company teamdagen. Nog leuker is het om tijdens een thema dag de speelsheid te combineren met een gefundeerde training, zodat kennis vergaren en ervaren één geheel wordt. In mijn gratis E-book kun je meer achtergrond informatie vinden over het nut van speelsheid in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Meldt je aan voor de nieuwsbrief en ontvang het E-book. 

Ik verken graag met je in welke training en speelbehoefte ik kan voorzien voor jouw team of instelling. Ik bied je graag een extra boost in de teambuilding en de ontwikkeling van jouw team.

Tarieven voor de schitterende speelavonden :

(Ik reserveer een spotlight voor jou als je deelneemt aan de speelavonden. Dus als je een keer niet kunt betaal je toch die avond vanuit je voorraad speelavonden. Als een speelavond vanuit mij niet door kan gaat, dan betaal je niet voor de speelavond.)

  • 4 online speelavonden = €17,50
  • 8 online speelavonden = €34,50
  • 10 online speelavonden = €43,00
  • 4 fysieke speelavonden = €20,00
  • 8 fysieke speelavonden = €37,50
  • 10 fysieke speelavonden = €47,50

Schitterend spelen is ervaren

Tijdens de activiteiten spelen we met elementen uit improvisatie, lichaamswerk, clownerie, ervaringsgericht werken, drama, de polyvagaal theorie, dans, relational framing, mindfulness, geleide meditatie of fantasie, sensorimotor psychotherapie en fysiek spel.