Groei, ervaar, geniet, repeat!

Wil jij goed voor jezelf zorgen en een groeitraject aan gaan bij mij. Niet omdat je groter moet worden of anders, maar omdat je mag zien hoe geweldig je al staat te schitteren in jouw enige, eigen spotlights?

Wil jij jouw flexibiliteit vergroten door te ervaren wat speelsheid jou te bieden heeft? Ontdekken hoe je jouw kwaliteiten niet alleen voor anderen en juist ook voor jezelf in kan zetten? Niet meer afwachten in de schaduw, tot jouw tijd wel komt, maar jouw tijd nu creëren? Wil je iemand die met jou op zoek gaat naar de slagroom van je leven, de lol van het lachen, zonder dat je ooit het gevoel hebt dat ik je niet voldoende serieus neem? Voel je welkom om ‘ Schitterend te groeien’ bij mij in the spotlights.

Als regiebehandelaar in de psychiatrie ben ik gespecialiseerd in de behandeling van (vermoedelijk) hoogbegaafde mensen en/of mensen die (vermoedelijk) de karaktertrek hoogsensitiviteit bezitten. Ook in de groeitrajecten door middel van coaching ontmoet ik graag deze mooie, veerkrachtige, kleurrijke mensen. 

Ook heb ik ervaring in het coachen van hulpverleners die werken vanuit hun hart, maar het soms (of de laatste tijd vaak) moeilijk vinden om dit goed vol te houden. Behalve dat ik dit als hulpverlener kan, weet ik hoe het van binnen voelt, als je zo graag het goede wilt doen, verstrikt raakt in je verantwoordelijkheidsgevoel, waardoor het even niet meer lukt allemaal. Weet dat jij nog steeds goed bent en dat ik je graag even op weg help in je pad. Juist omdat je zelf zo bedreven bent in je werk en daardoor mogelijk veel weet van de meest gebruikte methodieken in coaching, daarom wil ik je uitdagen om het anders aan te pakken nu, vanuit ervaringsgerichte oefeningen en met de inzet van speelsheid. Je vak wordt niet makkelijker, maar met de lach en ruimte voor je emoties zorgt de lucht die ontstaat wel voor de juiste dosis verlichting, is mijn ervaring. Ik wil zorgen dat je weer de energie voelt om dat te doen waar jij goed in bent in je werk.

Alle trajecten zijn zowel in een fysieke ontmoeting als digitaal mogelijk. Ook kan er een mix van beide plaats vinden als jij dat wilt.

Laten we elkaar ontmoeten en samen bekijken wat ik voor je kan betekenen, zodat jij volop kan schitteren in jouw spotlight.

Tarieven voor coaching: 

  • Intake van 1uur = €75,-
  • Intake en ontwikkelingsanamnese van 1,5uur = €110,-
  • Persoonlijke psycho-educatie 1,5 uur = €110,-
  • Verslag van intake en ontwikkelingsanamnese = €150,-
  • Coaching sessie na intake 1 uur = €85,-
  • Coaching sessie na intake 1,5uur = €127,50
  • Een vooraf afgesproken traject is ook mogelijk. Ik zal in dat geval met jou bekijken wat nodig lijkt te zijn.
  • Soms vergoed je werkgever dit traject voor jou, hier mag je naar vragen.

Schitterend Groeien is over jezelf leren

Tijdens dit traject kijken we wat je wilt bereiken en hoe je hier middels ervaringsgerichte oefeningen gecombineerd met gesprekken naar toe op reis kan gaan. Het traject wordt opgebouwd vanuit de polyvagaal theorie, relational framing, improvisatie, sensorimotor psychotherapie, clownerie, lichaamswerk, mindfulness, geleide meditaties of fantasie. Eventueel kan ik nog andere elementen toe voegen om het voor jou passend te maken en jouw reis zo effectief mogelijk te laten zijn. 

Wil je dit traject bij mij aangaan of wil je meer informatie?